0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny podcast - Madsen & Magten: Den orange annonce-knold, Radio No Joy og vatnissen

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Mads Nissen
Foto: Mads Nissen
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så du en annonce i avisen med en orange hårknold og masse navne? Det var alle dem, der havde sat deres navn og penge ind på at vise, at de støtter Inger Støjberg.

Det var altså ikke hendes eget parti, som viste sin opbakning, men tusinder af danskere…  og så Pernille Vermund fra Nye Borgerlige.

I dag skal vi prøve at forstå, hvorfor det kan være en god ide – eller nærmest genialt - for et parti at reklamere for en politiker fra et andet parti. Og hvorfor man i Venstre ikke nødvendigvis er begejstret for støtten til Støjberg

Og så giver vi dig muligheden for at høre noget, som kun få danskere har lagt øre. Du får nemlig luden af Radio Loud – og en forklaring på hvorfor kulturminister Joy Mogensen lige nu er jaget vildt på grund af en kanal, hun ikke har opfundet…

Og endelig skal vi en tur til København, som ikke ligefrem stod tilbage som vinderen, da regeringen skulle åbne den danske turist-industri. Det kunne jo gøre en overborgmester ret vred, så hvordan lyder det så, når Frank Jensen er det?

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter