0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Madsen & Magten - opvarmning til de politiske sommermøder: En kronprins er født, men kan Messerschmidt blive partiformand, når han står midt i en svindelsag?

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er ikke til at se det, hvis man kigger ud af vinduet, men sommeren er forbi nu, den nærmest fløj afsted. Eller blæste væk.

Men nu er det alvor igen i dansk politik, ikke mindst i Dansk Folkeparti. For fem år efter hver femte vælger satte kryds ved O, er partiet i krise. I de her dage holder DF sommergruppemøde, og kameraerne stiller skarpt på en presset formand, der nu har fået Morten Messerschmidt som næstformand.

Kristian Thulesen Dahl ligner en politiker, der ikke har så mange klip tilbage i kortet. Han bliver udfordret af Morten Messerschmidt, der opfører sig som om, han skal være formand lige om lidt.

Men kan man blive partiformand, når man står midt i en svindelsag? Og kan kristendommen virkelig frelse Dansk Folkeparti?

Vi skal også tale om fodbold, for som alle old boys med dårlige knæ ved, er det et spil med en indbygget risiko. For politikere kan fodbold godt være farligt – også selv om man holder sig på tribunen.

Og til sidst noget mere om politisk boldøje. For inde bag en af sommerens store historier, gemmer der sig en mulighed for Jakob Ellemann Jensen og Venstre.

Hvis oppositionen for alvor vil have fat i hele nationens corona-frelser Mette Frederiksen, så skal de bare se en dokumentar fra TV2 og finde frem til et par af Anders Fogh Rasmussens gamle taler. Lyt med og find ud af, hvordan det hænger sammen.

Annonce

Læs mere