0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Plus En: Hvad skal barnet hedde?

Hvad sker der, hvis man som forælder simpelthen ikke kan finde ud af at finde et navn til sit barn? Hør mere om navngivning, skildpadder, skinnende fugle i Grand Canyon og ubeslutsomme individer i denne episode af ’Plus En - Politikens podcast om livet med børn’.

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Christina Haugaard er mor til tre drenge, hvis navne alle har kostet tid, anstrengelser og store overvejelser at beslutte. Hugo Balthasar, Walther Christian og Norman Harry er på ingen måde tilfældigt udvalgte navne. Hør mere i 'Plus En - Politikens podcast om livet med børn'

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvorfor har Hanne Budtz-Jørgensens ældste søn en forbindelse til en skinnende, hellig fugl i Grand Canyon? Hvordan fik Krister Moltzens datter sit navn på grund af en skildpadde? Hvorfor går Christina Haugaard så meget op i at finde smukke navne til sine tre sønner? Hvor kommer navnet ’Plus En’ fra? Og hvorfor betyder navngivning egentlig så meget?

I denne episode af ’Plus En - Politikens podcast om livet med børn’ kan du høre eksempler på nogle af de udfordringer, man kan stå over for, hvis man som forælder skal give navn til sit barn.

Nogle forældre ved det med det samme. Nogle vælger tilfældigt. Andre gør sig omfattende kraftanstrengelser og kan simpelthen ikke beslutte sig. Og så er der dem, der igangsætter en konkurrence og lader de højere magter råde. Hvad skal barnet hedde?

Hør hvordan Christina Haugaard, Krister Moltzen, Hanne Budtz-Jørgensen og ’Plus En’-redaktionen navngiver i denne episode af ’Plus En - Politikens podcast om livet med børn’.

Plus en

#10: Navn rimer på ravn
#10: Navn rimer på ravn

Henter…

Vil du have mere ’Plus En’?

Hør alle tidligere og fremtidige afsnit af ’Plus En’ på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes eller i Politikens app ’Politiken Podcast’, som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere