0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Plus En: Når brystmælk er stærkere end blod

Plus En er Politikens Podcast om livet med børn, og nu er vi tilbage med en helt ny sæson.

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Ifølge Fatimas tro er hun og Sofie nu i familie med hinanden - fordi de har ammet hinandens børn.

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis der er noget, der kan få debat-Danmark op af stolene, så er det, når snakken falder på amning. Må man amme på en café, mens dem ved siden af spiser clubsandwich? Er det for længe at amme sit barn i to år? Og er det underligt at amme sin venindes barn?

Plus En er tilbage med en splinterny sæson, og i første afsnit kan du møde Sofie og Fatima. De er bedste veninder, og så ammer de hinandens børn. Der blev rynket på næsen i mødregruppen, men for Fatima og Sofie er det det mest naturlige i verden. Fatima er fra Afrika og Sofie er fra Danmark, og deres venskab er kun blevet stærkere af, at deres børn nu er ammebrødre. Ifølge Fatimas tro, islam, bliver børnene nemlig som søskende, når de ammes af hinandens mødre. Det er en udbredt tradition i Mellemøsten, men nærmest uhørt i Danmark. Men hvad står der egentlig i Koranen om amning? Lyt med og bliv klogere!

Vært Hanne Budtz-Jørgensen besøger de to veninder, der fortæller om brystmælk, beduiner og brodeskab, og om hvor stor forskel der kan være på ammekultur forskellige steder i verden.

Plus en

#7: Når brystmælk er stærkere end blod
#7: Når brystmælk er stærkere end blod

Henter…

Vil du have mere ’Plus En’?

Hør alle tidligere og fremtidige afsnit af ’Plus En’ på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes eller i Politikens app ’Politiken Podcast’, som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere