0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Elizabeth Holmes med sin karakteristiske rullekravesweater.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Popkarantæne: Joe Exotic, Cryptoqueen og skandale-CEO’s - den nye bølge af svindelpodcasts er over os

Politikens Poptillæg holder ferie, men i mellemtiden kan du høre Popkarantæne med tidligere udsendelser og dugfriske anbefalinger fra både lyttere og faste stamgæster fra panelet. I denne uge handler det om både virkelighedens og popkulturens svindlere og om en ny bølge af svindlerpodcasts.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poptillægget

Hør podcast: Joe Exotic, Cryptoqueen og skandale-CEO’s - den nye bølge af svindelpodcasts er over os
Hør podcast: Joe Exotic, Cryptoqueen og skandale-CEO’s - den nye bølge af svindelpodcasts er over os

Henter…

Selvom Poptillægget er gået på ferie, skal du ikke snydes for dit ugentlige popkulturelle fix. I denne uge kan du nemlig høre hvordan det lød, da et panel bestående af Sofie Tholl, Emma Holten og Line Miller sidste forår snakkede om 'the summer of scam' og bølgen af svindlere og bedragere i turtlenecks, høje hæle og Crocs.

Men i denne opdaterede version kan du også høre om den helt nye genre inden for podcast, som svindelæraen har affødt: Svindelpodcasts med true crime-elementer.

Udover udsendelsen fra sidste forår og helt dugfriske lytteranbefalinger kan du høre kulturredaktør Chris Pedersen fortælle om Vanity Fair-magasinet og deres påvirkning af den nye bølge af svindelpodcasts og høre Lucia Odoom guide dig gennem netop disse af tidens bedste og vigtigste svindelpodcasts.

Udsendelsen blev sendt d. 10. maj 2019.

Ugens friske anbefalinger:

Læs bøgerne ’Fodboldenglen’ af Hans Jørgen Nielsen og ’Ash-Shaheed [Vidnet]’ af Jamal Bendahman

Se dokumentarfilmen ’The Ballad of Genesis and Lady Jaye’

Lyt til music af ældre dato, f.eks. Nico’s album ’Chelsea Girl’ og Paul Simons album ’Still Crazy After All These Years’

Lyt til podcasten ‘The Bechdel Cast’, som handler om repræsentationen af kvinder på film gennem tiden

Dyk ned i Uniradioens tilbud, f.eks. spillelisten ’Uniradioen lytter til Danmark’ og få indblik i de små vækstlag på den danske musikscene

Se film online på CPH:DOX, f.eks. ’Et år for evigt’ og ’Areum Married’

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Jonathan Ernst/Ritzau Scanpix

  USA står over for et historisk vigtigt valg midt i coronakrisen. Og mens den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden, overhaler Trump i alle målinger, påstår præsidenten, at valgsystemet er korrupt, og at brevstemmer vil føre til massivt valgfusk. Trump sår tvivl om demokratiet, mens demonstranter tørner sammen i de amerikanske gader, så de mest bekymrede begynder at tale om borgerkrig.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.