0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens Poptillæg: Michael Jordan er tilbage i Netflix-hittet 'The Last Dance'

I denne uge handler Poptillægget om 90'er-nostalgisk basketball og Michael Jordan i forbindelse med den populære Netflix-dokumentar 'The Last Dance'.

Billede af ældre videomateriale, som udgør en stor del af 'The Last Dance'-dokumentaren.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I denne uge dykker Poptillægget ned i 90'ernes basket-nostalgi i forbindelse med Netflix-dokumentaren 'The Last Dance' om Michael Jordan og tiden omkring succesholdet Chicago Bulls' sidste sæson. I serien møder vi holdets kernepersoner Scottie Pippen, Phil Jackson, Dennis Rodman og ærkerivalerne i Detroit Pistons, og vi lærer kultstjernen Michael Jordan at kende - på godt og på ondt.

Vi har samlet et basketkyndigt panel, som tager dig med igennem serien og dens karakterer, taler om basketballs gennembrud i 90'erne, om ikoniske basketfilm som 'Space Jam' og om sporten som en popkulturel og sportslig magtfaktor, der påvirkede måde mode og musik.

Vi taler derfor også om dokumentarens soundtrack, som musikredaktør Simon Lund uddyber i et indslag, hvor han fortæller om symbiosen mellem hiphop og basket.

Annonce

Læs mere