0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens Poptillæg: De fire 'Little Women' er tilbage i biograferne

Poptillægget handler i denne uge om 'Little Women' i anledning af, at vi endelig må gå i biografen og se den syvende filmatisering af fortællingen.

Sony Pictures
Foto: Sony Pictures
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Langt om længe sker det: Vi må gå i biografen og se den syvende filmatisering af Louisa May Alcotts klassiske roman fra 1868, 'Little Woman'.

I dag dykker panelet ned i 'Little Women'-fortællingen både som bog og filmatiseringer, men også som det evigtgyldige og aktuelle fænomen, som historien er. En historie, der har blik for privilegier, kønsproblematikker og kærlighed.

For 'Little Women' handler om fire kvindeskæbner, søstrene Jo, Amy, Beth, Meg og deres mor Marmee. Det er ikke blot et kostumedrama om kvinders liv og relationer, men det er derimod historien om kvinder i en verden i forandring under Den Amerikanske Borgerkrig. Det handler om kvinder, der ikke kæmpede i Borgerkrigen, men som kæmpede undertrykkelseskampe alligevel.

Annonce

Læs mere