Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Arkivfoto
Foto: Arkivfoto

REJSEKUP. At finde en billig afbudsrejse er en kunstart, der nu er blevet nemmere at udføre.

Afbudsrejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Prisagent skal overvåge de billigste charterrejser

Ny tjeneste vil gøre det nemmere at finde de billigste afbudsrejser.

Afbudsrejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Netop nu går jagtsæsonen ind efter rejsebranchens eftertragtede afbudsrejser.

Traditionelt er det nemlig sådan, at hvis du kan tage af sted med få dages varsel, er der masser af rejser til rigtig billige penge.

Især hvis vejret herhjemme er godt og charterselskaber derfor risikerer at brænde inde med rejser til sydens sol, fordi danskerne hellere vil være hjemme.

LÆS OGSÅ

Men det kan være et besværligt og tidskrævende arbejde at holde øje med de mange forskellige rejseselskabers forskellige rejser og de priser, der hele tiden ændrer sig alt efter udbud og efterspørgsel.

Derfor lancerer rejsesøgemaskinen travelmarket.dk nu en service, der overvåger prisudviklingen på afbudsrejsemarkedet, og automatisk giver brugeren besked om de bedste og billigste chartertilbud.

Går i Spies i bedende

Det kendes blandt andet fra Spies, der på deres hjemmeside tilbyder en såkaldt »rejseovervågning af afbudsrejser«, hvor man som bruger hver dag modtager en e-mail med et overblik over de billigste rejser inden for de områder man har udvalgt. Eksempelvis destinationer og afrejsetidspunkt.

Men med en særlig 'charter prisagent' tager travelmarket.dk nu konceptet et skridt videre.

LÆS OGSÅ

For udover den daglige mail med relevante tilbud tilbyder travelmarket.dk også, at man kan oprette sin egen personlig rejseside, hvor priserne i løbet af dagen opdateres.

»Priserne forandrer sig løbene. Med din egen rejseside behøver du ikke hele tiden overvåge nettet for at holde øje med de bedste priser«, siger travelmarket.dk's administrerende direktør, Ole Stouby.

Med den nye mulighed kan brugeren vælge hvorfra, hvortil, hvor længe og hvornår man vil rejse. Yderligere kan man vælge tre forskellige afrejselufthavne, tre forskellige afrejseuger og op til 10 forskellige destinationer. Servicen er gratis.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden