0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

»Det skal være et sted, hvor det kan lade sig gøre at glemme tiden og bare nyde oplevelsen«, siger indehaver Kenn Husted om sin nyåbnede vin- og tapasbar Paté Paté i Københavns Lufthavn.

Ny restaurant i lufthavnen: »Hvis folk kommer for sent til deres afgang, giver vi en flaske champagne«

Københavns Lufthavns nyeste satsning på ordentlig gastronomi og god vin er en tapasbar, der skal være så hyggelig, at gæsterne glemmer tid og sted, siger ejer Kenn Husted.

FOR ABONNENTER

Der hænger store skinker i baren. Vinskabene er proppede med flasker. 25 af dem kan du købe på glas. Og smager det godt, kan du også købe flasker med videre ud i verden. Der er pintxos og bocadillos på menukortet, tun og sardiner på farverige dåser fra Ortiz og kræmmerhuse med skinke og pølse i håndkøb. Folk sidder i baren eller ved små borde med varmt lys fra de små bordlamper.

Vin- og tapasbaren Paté Paté virker fundamentalt hyggelig midt i Københavns Lufthavns fortravlede afgangshal. Og faktisk er det meningen, at det skal være akkurat så hyggeligt, at folk helt mister deres fly, siger manden bag, Kenn Husted.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

    Alt om Corona­virus

Annonce

Annonce

Podcasts