Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lisbeth Burich
Foto: Lisbeth Burich

Insekttapas med fårekyllingepakora og melormehummus.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Storbritanniens første insektrestaurant: »Fårekyllingerne minder mig om en meget knasende rosin, og myrerne har en kraftig citronagtig smag«

Langt ude på landet i Wales har restauranten Grub Kitchen sat kryb og kravl på menuen. Tør du?

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ann og Harrison fra Yorkshire har bestilt to meget forskellige forretter. Hun får kæmperejer i hvidløgs- og citronsmør, mens hans tapas er strøet med melorme, fårekyllinger og myrer. Da maden ankommer, rykker hun forsigtigt vasen med vilde blomster og placerer den foran hans tallerken, så udsigten til kryb er blokeret.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden