1. Det mest efterspurgte bagværk
Duften af nybagte kager breder sig på hjørnet af Madrids centrale plads, Puerta del Sol, hvor Pastelería La Mallorquina ligger. Der er trængsel ved butiksvinduerne, som bugner af fristende søde sager fra småkager og wienerbrød til konditorkager med flødeskum, creme, chokolade og bær, og de fleste styrer også direkte videre ind i det 2-etagers konditori.
Siden 1845 har La Mallorquina bagt kager til madrilenere og turister, og hver dag langes der tusindvis af bestsellerne napolitana de crema (croissant med creme), palmera de chocolate (butterdejskage overtrukket med chokolade) og trufas (trøfler) over disken.
Gør som de lokale. Nap en hurtig kage stående ved disken bagest i lokalet. Du kan også gå op i salonen på 1. sal, hvor du kan sidde og nyde din kage med udsigt til Puerta del Sol.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind