0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er det altid kagetid: Forkæl din søde tand med lækre kager i Madrid

Madrilenerne elsker kager. Uanset om det er morgen eller sen aften, er det kagetid, og byens udvalg af konditorier er bredt nok til at tilfredsstille selv det mest kræsne kagehjerte.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Hanne Olsen
Foto: Hanne Olsen
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Det mest efterspurgte bagværk

Duften af nybagte kager breder sig på hjørnet af Madrids centrale plads, Puerta del Sol, hvor Pastelería La Mallorquina ligger. Der er trængsel ved butiksvinduerne, som bugner af fristende søde sager fra småkager og wienerbrød til konditorkager med flødeskum, creme, chokolade og bær, og de fleste styrer også direkte videre ind i det 2-etagers konditori.

Siden 1845 har La Mallorquina bagt kager til madrilenere og turister, og hver dag langes der tusindvis af bestsellerne napolitana de crema (croissant med creme), palmera de chocolate (butterdejskage overtrukket med chokolade) og trufas (trøfler) over disken.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts