Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hanne Olsen
Foto: Hanne Olsen

På Museo Chicote, som er grundlagt i 1931, har de mikset cocktails til bl.a. Frank Sinatra og Pedro Almodóvar.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En weekend i: Madrid er byen, hvor kokkene elsker at eksperimentere

En kulinarisk tur gennem den spanske hovedstad bringer dig ind i hjertet af den madrilenske kultur, hvor klassisk, spansk kogekunst møder kreativ, international gastronomi.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der er fart på den gastronomiske del af Madrid. Nye specialiserede cafeer, barer, restauranter og gourmetmarkeder skyder op og stortrives side om side med de gamle og velrenommerede. Og madrilenerne elsker at ’ir a tapear’, gå ud og spise tapas, ligesom de med stor appetit socialiserer over kaffe, søde sager, mad og cocktails.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden