0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fællesrejser lokker: »Her kan de fleste med en almindelig løn deltage, og det synes jeg, er rigtig fint«

Tag på fællesrejse i norske Hemsedal og få fokus på fællesskabet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Søren Bo Steendahl
Foto: Søren Bo Steendahl

Afslapning i den brandvarme badetamp sammen med andre fra gruppen efter en dag på ski.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I køkkenet i den gamle gæstgivergård i Hemsedal, Fausko Skysstasjon, er dagens madhold i gang med forberedelserne til aftensmaden. Menuen står på elggryde med tyttebærsovs, kartofler og rodfrugter, og Siri Vinther, Sabine Hoffmeyer og Morten Jess Nielsen rører i 10-litersgryden, mens andre fylder service i den store industriopvaskemaskine. 56 rødkindede og sultne skiløbere skal spise med.

»Det er fjerde gang, jeg er på skiferie, hvor fællesskabet er i fokus. Vi er en stor flok venner, der tager af sted hvert år, og det er vildt fedt, at vi kan være sammen med vores familie og venner og samtidig møde nye mennesker«, fortæller Siri Vinther, der til daglig bor på Nørrebro i København og er ved at uddanne sig til speciallæge.

»Så er det vist tid til et glas rødvin«, siger Steffen Jensen, der sammen med Jeanette Bruun kommer ind i køkkenet og med et bredt smil stiller en karton med vin på bordet. Der bliver skålet hen over gryderne.

De to sørger for koordinering af madholdene, som man deltager i på fællesrejser med Ruby Rejser. Som eneste danske rejseselskab kører Ruby Rejser efter det koncept, at man i hold skal lave aftensmad og morgenmad én gang i løbet af en uge. Koordinatorerne køber råvarerne og har alle menuer og opskrifter klar, så man som gæst bare skal snitte, hakke, koge og stege. Og gerne være med på en skål og en masse hyggelig snak indimellem.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere