På restaurant Cocinandos i den nordspanske by León, som optræder med en stjerne i Michelinguiden for 2018, kan du blandt andet nyde en rød mulle med ærterisotto.
Foto: Maria Skjødt

På restaurant Cocinandos i den nordspanske by León, som optræder med en stjerne i Michelinguiden for 2018, kan du blandt andet nyde en rød mulle med ærterisotto.

Rejser

Her kan du få 5-retters michelinmenu for 335 kroner

I det nordlige Spanien kan du både spise michelinmad, smage på vin og besøge den spanske mester i skinkeudskæring.

Rejser
FOR ABONNENTER

Spaniens største region, Castilla y León, bliver ofte overset af turister, men mad og vin er en stor del af regionens identitet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce