Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

På restaurant Cocinandos i den nordspanske by León, som optræder med en stjerne i Michelinguiden for 2018, kan du blandt andet nyde en rød mulle med ærterisotto.
Foto: Maria Skjødt

På restaurant Cocinandos i den nordspanske by León, som optræder med en stjerne i Michelinguiden for 2018, kan du blandt andet nyde en rød mulle med ærterisotto.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her kan du få 5-retters michelinmenu for 335 kroner

I det nordlige Spanien kan du både spise michelinmad, smage på vin og besøge den spanske mester i skinkeudskæring.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Spaniens største region, Castilla y León, bliver ofte overset af turister, men mad og vin er en stor del af regionens identitet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden