0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Karin Møller-Olsen
Foto: Karin Møller-Olsen

Åsnen er navnet på en ny svensk nationalpark, der åbnede i maj 2018. Her kan man være heldig at spotte fiskeørnen.

Ny nationalpark byder på fiskeørnesafari og et bad i Smålands skoves stilhed

Åsnen er navnet på en ny svensk nationalpark, der åbnede i maj 2018. Med lidt held kan man fange en stor gedde, se en elg, fiskeørn eller andre af områdets store fugle.

FOR ABONNENTER

Her gik jeg og troede, man skal stå tidligt op, hvis man vil se fugle. Men Ingrid Olsson, der tager os med på fiskeørnetur, har sat os stævne på bådebroen klokken 10.

Så der er både tid til at nyde morgenmaden og se sig lidt om på Getnö Gård, hvor vi er indkvarteret. Jeg bor i en hytte med to værelser, bad og stue med køkken. Min kollega, der har sit eget rullende hus med, har slået sig ned på campingpladsen. Første parket til søen. Blinkende vand og masser af skær og små klippeøer. En skærgård – bare midt inde i landet.Lidt før aftalt tid kan vi høre en bådmotor, der starter. Og så kommer Ingrid Olsson tøffende rundt om pynten. Kikkert, kasket og smilerynker.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden