Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hos familien Misbach i Cape Town lærer du at lave kylling og samoosa, der smager af Sydafrika, Malaysia, Indien, Afrika og Europa.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bliv klogere på Sydafrikas kultur og historie på et madlavningskursus i Cape Town

Der er næppe nogen bedre måde at lære et land at kende på end gennem maden. Familien Misbach i Cape Town deler ud af sin madkultur i bydelen Bo Kaap. Rødderne er i Malaysia, men blandes med indisk, europæisk og afrikansk.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Er der nogen, der ikke spiser kylling? Samoosa? Rooti? For det er det, vi skal lave i dag«, råber guiden og kokken Zayed Misbach til gruppen på 10 deltagere, som har taget opstilling uden for Rose Corner Café i bydelen Bo Kaap.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers

Nye grønne vaner eller grøn likør?  Læserne kommer med deres bedste tip til Midt- og Østjylland

Siden nonnerne forlod slottet i kølvandet på et mystisk dødsfald, er det blevet omdannet til pensionat og hotel

Morten Langkilde

Tag på underjordisk safari i Jylland

Eva Holtegaard-Kasler

Smagsoplevelser i Djursland:  Spis tang, vegetarisk eller traditionel dansk mad

Jens Hjalte Løgstrup

Sæt smartphonen på lydløs, og snup en dag 'alene' i den midtjyske vildmark

Roald Als/POLITIKEN

Dannelsesrejsen:  Kan et roadtrip til Jylland afhjælpe Roald Als' kolossale uvidenhed om hovedlandet?

Anne Louise Leth