Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hos familien Misbach i Cape Town lærer du at lave kylling og samoosa, der smager af Sydafrika, Malaysia, Indien, Afrika og Europa.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bliv klogere på Sydafrikas kultur og historie på et madlavningskursus i Cape Town

Der er næppe nogen bedre måde at lære et land at kende på end gennem maden. Familien Misbach i Cape Town deler ud af sin madkultur i bydelen Bo Kaap. Rødderne er i Malaysia, men blandes med indisk, europæisk og afrikansk.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Er der nogen, der ikke spiser kylling? Samoosa? Rooti? For det er det, vi skal lave i dag«, råber guiden og kokken Zayed Misbach til gruppen på 10 deltagere, som har taget opstilling uden for Rose Corner Café i bydelen Bo Kaap.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden