Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Christina Alfthan
Foto: Christina Alfthan

St. Barths legendariske luksushotel Eden Rock blæste væk under orkanen i 2017. Renoveringen er i fuld gang, og i november 2019 skal en ny version ifølge planen stå klar til turisterne.

Efter orkanen i 2017: Caribien kæmper for at vinde turisterne tilbage

I september 2017 hærgede orkanen Irma Caribien så voldsomt, at myndighederne flere steder måtte lukke ned for turismen. Nu er genopbygningen i gang, og turisterne er så småt vendt tilbage. Men der er stor forskel på, hvor hurtigt de mange øer kommer på fode igen.

FOR ABONNENTER

#StrongerThanIrma« kan man læse flere steder på plankeværker og mure på den caribiske ø St. Barth, som er en de rigeste øer i Caribien. Den lille franskvestindiske ø blev i september 2017 ramt af den tropiske orkan Irma, som hashtagget refererer til, og døjer stadig med hullede veje og knækkede træer. Selv det legendariske luksushotel Eden Rock er blæst væk.

Genopbygningen er i fuld gang, der er etableret nye, solide stendiger langs med kysten. Heldigvis slap den smukke havneby Gustavia nådigt. Her ligger den ene kæmpe lystyacht efter den anden, som om intet var hændt. Et nyt Eden Rock-hotel er også ved at blive genopført og står klar i november 2019.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden