0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Heidi Skibsted
Foto: Heidi Skibsted

Safari i Rwanda: Få dyrene for dig selv i ukendt nationalpark

De sjældne gorillaer i Virunga-bjergene er ofte trækplasteret for turister i Rwanda, men de færreste kender til safari i Akagera Nationalpark. Campen Magashi, der netop er åbnet, er den eneste i den nordlige del af parken, og det skaber følelsen af at have alle dyrene for sig selv.

FOR ABONNENTER

De næste to dage skal vi bo på campen, der tilbyder overnatninger til turister på en bæredygtig måde uden at ødelægge de vilde dyrs habitat. Campen har seks luksuriøse telte med plads til i alt 12 gæster lige ud til søen Rwanyakazinga, der blandt andet er hjemsted for en af Afrikas største bestande af flodheste. Allerede på bådturen ud til campen ser vi den første store gruppe, der stikker hovederne op af vandet og kigger nysgerrigt på os, inden de forsvinder ned i dybet igen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden