0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Højsæsonen, som strækker sig fra midt i december til et godt stykke ind i januar, kan være meget turistet. Hvis man trænger til en pause fra de mange mennesker, kan man bevæge sig tre kilometer længere ned af stranden til den lille landsby Mandrem. Der er mere familievenligt og ikke så meget fest og gøgl.

Tilbage til Goa: Hvor er den indiske magi, som for 11 år siden gjorde, at jeg forelskede mig i det her sted?

Arambol Beach har længe været kendt som knudepunktet for både indiske og udenlandske turister, der besøger det nordlige Goa. Det er nu 11 år siden, fotograf Lasse Bak Mejlvang første gang dyppede sine fødder i havet ud for den indiske vestkyst. Nu er han tilbage i landet, som oser af religiøse ritualer og spiritualisme. Og en støt stigende turisme.

FOR ABONNENTER

Turismen i Goa har gennem længere tid været kraftigt stigende. Det økonomiske boom i Indien har gjort, at middelklassen er vokset voldsomt. Den udgør over 200 millioner mennesker, som potentiel set har råd til at tage på ferie i Goa. Derudover har russerne virkelig gjort deres indtog i Indien. Der ankommer fire direkte fly om dagen fra Moskva til Goa.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

    Alt om Corona­virus