0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her skal de danske kokke spise, når de igen kan rejse ud

I alt for lang tid har de ikke haft mulighed for at blive inspireret uden for landets grænser, men nu skal den danske restaurationsbranche igen til Paris, London og Grækenland for at nyde gastronomiens fortræffeligheder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ton Koene/vwpics/Ritzau Scanpix
Foto: Ton Koene/vwpics/Ritzau Scanpix

Merete Holst, der fra august skal stå for restauranten i Operaen i København, er stor fan af det tyrkiske køkken, »som er så grøntsagsdrevet, at vi ikke fatter det i Danmark«.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Den første tur ud af landet igen bliver nok til Paris, for det er den absolut fedeste by i Europa, når det kommer til naturvin. Og mad i øvrigt også. De har en unik kultur omkring det at gå ud og drikke vin og spise mad. Det er meget ærligt og ligefremt. Et sted, jeg altid vender tilbage til, er La Buvette i det 11. arrondissement, hvor naturvinbarerne jo ligger som perler på en snor. Der er måske kun fire borde på de små 30 kvadratmeter hos La Buvette, så man hænger i baren. Jeg bestiller altid andepølser, hvide bønner med citronskal og olivenolie og nogle stykker ost og så en orangevin med god smæk på det aromatiske og det krydrede. Og så lader jeg mig bare rive med«.


Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement