Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

TJEKKET. Værelserne har en brugbar indretning, bl.a. med en fin belysning fra store og små lamper. Foto: Allan Graubæk

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hoteltjek: Billig overnatning på tysk motel

Går turen ned gennem Tyskland den kommende tid, er her et bud på et godt hotel.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sig ’motel’, og de fleste tænker nok på et upersonligt overnatningssted ved en motorvej og uden skyggen af charme. Sådan behøver det ikke være, når det drejer sig om den tyske Motel One-kæde, der ofte er placeret i byernes centrum.

Der er tale om overnatning i den billige ende, og Motel One er direkte konkurrent til f.eks. Ibis-kæden. Vores indtryk efter at have boet begge steder er, at Motel One vinder sammenligningen ved lige at være en tand mere lækker.

Beliggenhed og pris: Politiken tjekkede ind på Motel One i Bremen i Nordtyskland til et ophold på to nætter. Her bor man lige i centrum med få hundrede meter til gågader, restauranter og en fin promenade langs Weser-floden. Der er ca. en kilometer til banegården, men der er sporvogn og bybus lige til hotellets dør. Stiller man sin bil i en af byens parkeringshuse, får man en billet, der giver gratis kollektiv transport til to voksne og to børn i den periode, bilen holder parkeret.

Prisen for et dobbeltværelse ligger ret fast på 83 euro (620 kroner). Den kan naturligvis være højere i travle perioder.

Indretning: Der er ikke ruttet med pladsen på værelset, men her er det væsentlige ud over sengen; et lille arbejdsbord, lænestole, og et stort vindue, der kan åbnes. Alt ser nyt og lækkert ud. På Politikens værelse var der intet garderobeskab, kun et antal bøjler samt et par reolhylder til at lægge tøjet på. Badeværelset er elegant og kompakt udført med en brusekabine og en hårtørrer.

På værelset er der adskillige stik til opladning af elektronisk grej. Også usb-stik – Motel One er på bølgelængde med den moderne teknik, hvilket også omfatter et kæmpe-tv og gratis wi-fi, som kører med pæn hastighed på alle tider af døgnet. Vi savner en kaffe/tebrygger.

Faciliteter og service: Personalet står klar med gode råd om, hvad man kan foretage sig i Bremen, men de trænger sig ikke på, hvis man selv har programmet klar. Morgenmad er en fin buffet til 9,50 euro (ca. 70 kroner). Godt brød, pænt udvalg af pålæg og ost, frisk frugt, yoghurt og o.k. kaffe fra en automat. Morgenmaden indtages i bløde stole og sofaer i barområdet, men der er også mulighed for at sidde udendørs, når vejret er til det.

Konklusion: Fin beliggenhed, god indretning af værelserne, fornuftig pris. Vi kræver ikke mere af et hotel til en enkelt eller to overnatninger.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden