STILFULD. Lobbyen på Emperador Hotel i Buenos Aires er ikke alene kæmpestor, men også stilfuld. Gæsterne bruger den af og til som opholdsstue.
Foto: Janus Engel

STILFULD. Lobbyen på Emperador Hotel i Buenos Aires er ikke alene kæmpestor, men også stilfuld. Gæsterne bruger den af og til som opholdsstue.

Hoteller

Alt ånder klasse på hotel i Argentinas hovedstad

Servicen er helt i top på det femstjernede Hotel Emperador i Buenos Aires.

Hoteller

Dørmanden er der øjeblikkelig og åbner bildøren. Inden man når at sige et ord, har drageren taget kufferten og er forsvundet.

»Værelse 1409 er parat, señor Husted, og Deres kuffert vil være deroppe om ganske få minutter. Er der ellers noget, vi kan hjælpe Dem med? Vi håber, at De får et behageligt ophold og vil nyde Buenos Aires«, lyder det fra receptionisten.

Servicen er i top på Hotel Emperador i den argentinske hovedstad Buenos Aires, og alt ånder klasse, lige fra gæsten træder ind i den kæmpestore lobby.

Klasse er imidlertid også noget, man får lov til at betale for, og det gør man på Emperador, som har indkasseret fem stjerner.

Beliggenhed: Centralt beliggende på Avenida del Libertado er der ikke langt til Buenos Aires’ hovedattraktioner.

Indenfor gåafstand ligger den imponerende Avenida 9 de Julio, som er praler af at være verdens bredeste boulevard med op til syv vejbaner – i hver retning. Hotellet ligger også tæt på museumsdistrikterne og Buenos Aires’ mange kunstgallerier.

Recoleta-kvarteret med en af verdens mest berømte kirkegårde er også tæt på, hvor de fleste turister kommer for at se Evita Perons gravmæle. Puerto Madero-kvarteret på flodbredden af Rio de la Plato med masser af ny spændende arkitektur tager det heller ikke mange minutter at nå til.

Indretning: Alt er stort på Emperador, og det gælder også de 265 værelser. De mindste er 42 m2 og kaldes Deluxe Rooms. 1409 er et Deluxe Room, og der er alt, man kan forlange af et hotelværelse, når det er på størrelse med en etværelses lejlighed uden køkken. Men hvem indlogerer sig på et hotel i Emperadors kategori for selv at lave mad?

Badeværelset er også enormt med både badekar og stor brusekabine, bidet, og hvad der ellers hører sig til.

Faciliteter og service: Hvis gæsterne ikke har udsigt til Rio de la Plata fra værelset, kan de nyde den smukke gårdhave Terrazas del Museo. Den kan også ses fra Maximus-restauranten, hvor brød og kager ved morgenmadsbuffeten var tørre og kedelige.

Emperador har en stor Health Club med spa, sauna, solarium, en indendørs swimmingpool, et stort fitnesscenter og alle former for massage – som Politiken dog ikke nåede at teste.

Wi-fi virkede upåklageligt, og forbindelsen var lynende hurtig. Det samme gjorde den 42 tommer store fladskærm, hvor kabel-tv sikrede, at stort set alle sproggrupper var repræsenteret – dog ikke dansk.

Konklusion: Både hotel og service er i top, men man får også lov til at betale for det. Værelse 1409 kostede 2.026 kroner, og det var uden morgenmad, som kostede 338 kroner, men så var wi-fi også inkluderet.

Værelsesprisen er afhængig af årstid og ugedag, men kan nå ned på 1.013 kroner. Til gengæld ryger præsidentsuiten op i 10.134 kroner.

Politiken var inviteret af Hurtigruten.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Poul Husted eller Rejser, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden