Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
OPDELT. Hotellet har adresse her på Cartwright Gardens, men indgangen til Politikens værelse befandt sig i en sidegade.
Foto: Allan Graubæk

OPDELT. Hotellet har adresse her på Cartwright Gardens, men indgangen til Politikens værelse befandt sig i en sidegade.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hoteltjek i London: Her står 'service' for 'ingen service'

I et 'studio' skal du selv sørge for morgenmad, sengeredning og skraldespandstømning.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det forekommer lidt pudsigt, at et hotel, der bruger betegnelsen serviced apartments udmærker sig ved slet ikke at tilbyde den service, man normalt forbinder med et hotelophold såsom daglig rengøring og morgenmad. Den slags klarer man selv, når man tjekker ind på adressen 36 Cartwright Gardens tæt på King’s Cross i London.

I receptionen taler de heller ikke om, at gæsten har booket et room, men derimod en studio – altså nærmest en lejlighed. Man kan sagtens nøjes med at bo her en enkelt nat, men stedet er indrettet til længere ophold.

Beliggenhed: Der er ca. 300 meter til Kings Cross-stationen, som er et centralt trafikknudepunkt i London. Cartwright Gardens ligger som en sidegade til den stærkt trafikerede Euston Road, men trafikstøjen følger ikke med. ’Hotel’-komplekset strækker sig over flere gadenumre, og der er flere separate indgange til værelserne.

Indretning: Vi skulle lige en tur om hjørnet fra receptionen for at komme til vores studio. En flink ansat insisterede på at vise vej og bære kufferten op til 2. sal. Værelset er større end normalt på et billigt hotel i London.

Der er et komplet køkken, en lænestol samt klapstole. Og selv med alle møbler taget i brug er der stadig ledig gulvplads. Badeværelset er langt, men også så smalt, at det næsten er en vittighed.

Faciliteter og service: I gængs forstand er der ingen service, og vi havde kun kontakt til reception ved ind- og udtjekning.

Morgenmaden kan man selv tilberede på værelset eller gå ud på en af de mange cafeer i nabolaget. Rengøring og sengeredning: Det klarer du selv. Også tømning af affaldsspanden.

Konklusion: Det er lidt af et hotelophold på feltfod, man får her i Cartwright Gardens. I hvert fald er serviceniveauet helt op til gæstens eget temperament. Der er utrolig lydt på hotellet, så hvis man ikke vil høre på overboens vandren omkring, kan det anbefales, at man beder om værelse – undskyld: studio – på øverste etage. Regn med omkring 110 pund (ca. 1.050 kroner) per nat i dobbeltværelse. Velfungerende wi-fi er med i prisen.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Allan Graubæk eller Rejser, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden