Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
BETSY VERECKEY/AP
Foto: BETSY VERECKEY/AP

Italienerne gør sig meget i is, og de gør det godt! Vi guider her til de lækreste af slagsen i støvlelandet.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Læserne: Her får du den bedste is i Italien

Viagrais, is med rødløg eller lime - Se de bedste tips til delikat afkøling i sommervarmen.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

LÆS ARTIKEL

Syditaliensk rødløgsis
Tropea i Calabrien, Syditalien. Ud over at det er en af de fineste byer, jeg har besøgt, fik jeg også her en af de allerbedste og en af de værste is, jeg nogensinde har smagt.

Calabrien er kendt for sin store produktion af rødløg – mafiaen i området kaldes af samme årsag rødløgsmafiaen, og derfor havde det lille ismageri i Tropea fremstillet en berømt rødløgsis. Det tog ufattelig lang tid at slette den grimme smag af den. Heldigvis lavede de også et hav af andre is, der smagte, så fuglene sang.

Fie Sandfeld, Frederiksberg

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden