Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lea Helqvist
Foto: Lea Helqvist

Mango-tree. Midt i Indien får du fantastisk thali og lassi.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Læserne savler: Her er Indiens bedste spisesteder

Naan-brød, lammekebab og butterchicken. Læserne tipper om Indiens mad.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I starten af oktober 2014 tog jeg med et par venner en tur til Lucknow i området Hazratganj, hvor vi besøgte restauranten Dastarkhwan. Da vi ankom, var der til vores overraskelse kø til at få et bord. Efter ca. en halv times tid fik vi et bord. Menukortet bestod af et bredt udvalg af ikke-vegetarisk mad som kyllingeretter og forskellige slags kebab og få vegetariske retter. Vi valgte at bestille lidt forskelligt, bl.a. butterchicken, mutton kebab, chicken biryani, zeera rice, garlic naan og romali roti. Maden blev serveret forholdsvist hurtigt, og var ifølge os alle det bedste, vi havde smagt i løbet af vores tur i Indien.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden