Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
iStock
Foto: iStock

Tag i denne uge med læserne til New Yorks bedst gemte bar eller bliv ført tilbage til 1930'ernes Frankrig i det smarte Berlin.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Læserne: Her er verdens fedeste barer

Bar i telefonboks, cowboytema i New Zealand og 1930'er-stemning i Berlin.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

LÆS ARTIKEL

Vue over Athen
En af de absolut bedste barer i verden må være Galaxy Bar på toppen af Hiltonhotellet i Athen. Om aftenen har man en fabelagtig udsigt over et oplyst Akropolis og resten af Athen. Baren er ikke overfyldt. Dog kræver det reservation, hvis man skal have et bord ved vinduet.

Peter Hansen, Lystrup

Manhattans kulturcafe
Olive Tree Cafe i New York er sprudlende, med et etnisk køkken, fantastiske cocktail, bordene er lavet af skiffer og har skåle med kridt, så man kan tegne på dem. Musikken er fortrinsvis cool jazz og indie, der projekteres film på et stort lærred på væggen. I kælderen findes en af byens hotteste comedy clubs med live shows hver dag.

Man oplever den unikke New York-atmosfære, hvor en blanding af kulturpersonligheder, lokale beboere og bohemer hænger ud.

Esther Maria Brakl, Aabyhøj

Hemingway i Prag
Hvis man vil føres tilbage til 1930-40-50'erne med personlig og kompetent betjening, indendørs rygning og et stort og delikat spirituskort, så er Hemingway Bar i Prag, Tjekkiet stedet. Et sted, hvor både beboere, besøgende og turister mødes med fokus på velmixede drinks og afslapning.

Da Hemingway og Cuba fylder en del på baren, er der et stort udvalg af cigarer samt en række drinks opkaldt efter forfatteren. En jeg især kan anbefale Hemingway's New Fashioned.

Henrik Emanuelsen, Frederiksberg

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden