AV. En krabbe er kravlet i land og har angrebet en solbadende mand i Floridas Legoland.
Foto: Raymond Walsh

AV. En krabbe er kravlet i land og har angrebet en solbadende mand i Floridas Legoland.

Nyheder

Skjult drama i Legoland: »Av, en krabbe har angrebet mit ansigt!«

Her er fem foruroligende scener i Legoland.

Nyheder

I Floridas Legoland kan de klodsede figurer ikke stille så meget op, for de ligger under for designernes humør - eller humor rettere sagt.

Derfor udfolder der sig flere makabre og spøjse situationer i miniaturelandet, som er en del af den 600.000 kvadratmeter store klodspark i USA.

Og det har den canadiske rejseblogger Raymond Walsh dokumenteret til sin blog Man On The Lam. Under et besøg i parken opdagede Walsh den Speedo-klædte mand, der bliver angrebet af en vred krabbe.

»Jeg tænkte, at der næsten måtte være mere end bare den ene, så jeg gjorde det til min mission at finde dem. Miniland er gigantisk, og mange steder er det svært at komme tæt på udstillingen, så de komiske scener er godt skjult flere steder. Heldigvis har jeg et nogenlunde anstændigt zoom på mit kamera. Og masser af tålmodighed«, skriver Raymond Walsh i en mail til turengårtil.dk.

Udfører den ene Legomand Heimlich-metoden på den anden Legomand? Og er det en croissant.... for enden af en stang, der sidder fast i mandens ansigt?

»En Legodesigners gengivelse af en café-date, der går grueligt galt. Klart point for storytelling: De væltede planter, mavepumperen og det udspyttede objekt, som desværre 'kun' er en croissant«, skriver Walsh på sin blog.

En skør kattedame à la Lego har naturligvis lyserøde curlere over det bistre ansigt, der akkompagnerer de aggressive hænder i siden på den storblomstrede kjole. Og hun har katte. Mange af dem. Også på hovedet.

Man kan allerede høre poderne pive i den lokale BR-butik: »Mor, jeg vil have Kattedame-sættet! Pleaseeeeeeeeeeeeeeee!«

Det foregår naturligvis i bar overkrop, når Legomænd efterlader vægtene i fitnesscentret for at redde mennesker ud fra brændende huse.

I Legolands kolonitid lod man grippene om at fjerne de hængte fanger.

Raymond Walsh om ovenstående scenarie: »Jeg er sikker på, at mange forældre havde lyst til at gøre det samme efter en hel dag i Legoland«.

Der er intet som en issælgers vogn med et ildevarslende navn.

»Bemærk detaljen med barnet, der løber væk fra isbilen. Heldigvis er der en politibetjent lige i nærheden«, skriver Walsh.

»Sådan går det, når du tager Speedo på«, skriver Walsh som kommentar til dette foto.

Den canadiske rejseblogger er ikke i tvivl om, at scenarierne er helt bevidst sat i værks af Legos designere.

»Det tog 100 Legobyggere over to år at færdiggøre Miniland, så jeg er sikker på, de havde masser af tid til at sætte nogle 'interne vittigheder' ind i deres kreationer«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden