KÆR. Verdens sødeste hund bliver den nye maskot for et af verdens mest mediehypede flyselskaber.
Foto: Virgin America

KÆR. Verdens sødeste hund bliver den nye maskot for et af verdens mest mediehypede flyselskaber.

Fly og lufthavne

Verdens sødeste hund bliver maskot for hypet flyselskab

Verdens kæreste hund med over fire millioner fans, Boo, udbygger sit forretningsimperium.

Fly og lufthavne

Verdens sødeste hund udvider sit voksende forretningsbrand og har nu påtaget sig stillingen som kæledyrsmaskot for rigmanden Richard Bransons flyselskab Virgin.

Boo, den 6 år gamle hund af pomeranian-racen, bliver kaldt for verdens sødeste hund. Og har sågar udgivet en storsælgende bog om sit liv som verdens 'cutest' firbenede logrevæsen. (Bogen hedder 'Boo - The Life of the Worlds Cutest Dog').

Den lille pelskugle opnåede verdensberømmelse, da den amerikanske reality-tv stjerne Khloe Kardashian lagde et link til Boos Facebookprofil på sin side i 2010.

Brugere af det sociale netværk strømmede til Boos profil for at 'like' kræet, der i dag har næsten 5 millioner venner på Facebook. Her kan de følge med i Boos liv og levned i næsten kvalmende søde billeder af den lille hund i forskellige klæder og situationer.

De mange Boo-fans kan nu se frem til en lang række rejsetips fra deres pelsede ven, lover Virgin America, der begrunder valget af Boo som maskot således:

»Som kæledyrsvenligt flyselskab ønsker vi, at vores gæster - både dem på to ben og dem på fire - har en så komfortabel og behagelig oplevelse som muligt på Virgin America«, skriver en talskvinde for Virgin America til Huffington Post.

Selv omtaler Boo sig på sin Facebook-profil sådan: »My name is Boo. I am a dog. Life is good«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden