0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Københavns Lufthavn satser på det nordiske køkken

Smørrebrød fra Aamanns og specialpizzaer fra Gorm's er på vej i 2015.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Dansk. Næste gang du rejser kan det måske være smørrebrødskreationer som disse, du spiser inden afgang.

Fly og lufthavne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Fly og lufthavne
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Du kan i forvejen bestille velhængte bøffer hos MASH og fransk bistromad på Le Sommelier i Københavns Lufthavn.

Men nu skruer stedet endnu mere op for gastronomi-blusset og åbner i begyndelsen af det nye år to nye restauranter.

Denne gang med fokus på mad med nordisk kant. Den ene er Aamanns, der laver opdateret smørrebrød i luksusklassen, den anden Gorm's, der blandt andet serverer moderne pizzaer.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere