Sol og strand

Her er kanarieøen med de bedste sandstrande

Et stigende antal rejsende har fået øje på Fuerteventura, der længe har levet i skyggen af naboøerne.

Sol og strand

Lanzarote, Tenerife og ikke mindst Gran Canaria er turisternes favoritter, når ferien går til De Kanariske Øer. Det er imidlertid Fuerteventura, der kan præsetere øgruppens bedste sandstrande, i så sikker en grad, at den har fået tilnavnet ’De Kanariske Øers strand’.

Og det er måske en af de væsentligste årsager til, at flere og flere danske turister rejser til Fuerteventura.

Sidste år besøgte godt 35.000 danske turister øen, og hos Bravo Tours, der har arrangeret rejser til øen i mere end ti år, beskriver kommerciel direktør Gitte Søndergaard året som »det bedste for øen i nyere tid og langt bedre end året før«.

Også hos Star Tour, der netop har åbnet for rejser til Fuerteventura, har man store forventninger til øen og forventninger om at sende knap 4.000 danskere dertil hvert år.

Den stigende interesse for Fuerteventura er imidlertid ikke kun udtryk for lyst til hvide sandstrande, lyder det fra begge rejseselskaber.

»Der sker forskellige uroligheder rundt om i verden, og der er Spanien en meget sikker, tryg havn, så vi oplever en stigende efterspørgsel på spanske destinationer. På Gran Canaria er der 100 procents belægning, og man kan nærmest ikke presse flere sengepladser ind dér. Så er Fuerteventura et oplagt alternativ«, siger Star Tours pressechef, Nikolaj Johnsen.

Se hvad du kan opleve på Fuerteventura i billedserien herover.

Politiken var inviteret af Star Tour.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Rejser, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce