Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Monika Dinek/Monika Dinek
Foto: Monika Dinek/Monika Dinek
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nordiske fornyere – og det billigere alternativ

Noma er verdens nummer et og København er blevet et populært mål for madturister. Vi viser vej til syv eksklusive stjernerestauranter og deres billigere alternativer – her de nordiske.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Gulvet på Herman styres med sikker hånd af restaurantchef Jacob Kocemba, der har vundet prisen som verdens bedste tjener. Om aftenen kan man vælge smagsmenuer på mellem fire og seks retter for mellem 745-900 kr. Til frokost er der mulighed for at vælge to-tre retter for 400-500 kr. Herman har en enkelt Michelin-stjerne og ligger med flot udsigt til forlystelseshaven i Tivolis 100 år gamle Nimb-kompleks.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden