Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningGulvet på Herman styres med sikker hånd af restaurantchef Jacob Kocemba, der har vundet prisen som verdens bedste tjener. Om aftenen kan man vælge smagsmenuer på mellem fire og seks retter for mellem 745-900 kr. Til frokost er der mulighed for at vælge to-tre retter for 400-500 kr. Herman har en enkelt Michelin-stjerne og ligger med flot udsigt til forlystelseshaven i Tivolis 100 år gamle Nimb-kompleks.
Få fuld adgang om mindre end 2 minutter
De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent
Bliv abonnent for 1 krEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind