Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
SUS. Tovbanen glider fra 50. etage 150 meter over jorden og ned til 20. etage.
Foto: VooDoo ZipLine

SUS. Tovbanen glider fra 50. etage 150 meter over jorden og ned til 20. etage.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Adrenalin-junkier får ny legeplads i Las Vegas

Vovehalse kan fra næste måned tage en tovbane mellem to af spillebyens bygninger.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hæng 150 meter oppe i luften i en wire og glid fra 50. etage af Masquerade Tower til 20. etage af Impanema Tower med 53 km/t.

Sådan lyder beskrivelsen af den nye VooDoo Zip Line, der forventes at åbne i starten af november måned.

Turen afgår fra VooDoo Steakhouse på toppen af Rio All-Suite Hotel and Casino og varer et minut og 10 sekunder. Herefter bliver man trukket tilbage ad wiren til udgangspositionen.

»Denne forlystelse vil bringe underholdningen på Rio op på et helt nyt niveau«, siger hoteldirektør Kevin Donnelly til avisen Las Vegas Sun.

LÆS OGSÅ

Deltagerne skal være mindst 120 centimeter høje, med mindre de er i selskab med en voksen, så er 106 centimeter nok, og må ikke veje mere end 205 kilo. Man kan vælge mellem at flyve alene eller i en tandem med en anden.

Billetter koster 25 dollar per person (ca. 140 danske kroner) fra klokken 12 og frem til 17.30, mens prisen er 37 per person (ca. 200 danske kroner) fra 17.30 til midnat. Efter klokken 20.30 om aftenen skal man være fyldt 21 for at prøve tovbanen.

Et reservationssystem skal sørge for at minimere ventetiden på tovbanen. Mens man venter kan man blandt andet spise eller gamble i restauranten, og når det så er ens tur, får man en besked på sin mobiltelefon.

Anden tovbane i byen

Tovbanen er skabt af de to partnere i firmaet New Capital Ventures, Joe Shortal og Jonathan Borchetta, sammen med Stan Checketts, der står bag mere end 200 forlystelser rundt omkring i verden.

Er man ikke til adrenalin-kick, kan man nøjes med at se på fra en platform på 51. etage i Masquerade Tower - her ligger nemlig VooDoo Rooftop natklubben med en tagterrasse, der siges at have en af de bedste udsigter over Las Vegas.

VooDoo Zip Line er den anden tovbane i byen. På Fremont Street i Downtown Las Vegas finder man nemlig SlotZilla, hvor adrenalin-junkier kan blive fragtet 550 meter hen over verdens største videoskærm.

LÆS OGSÅ

Den længste tovbane på den nordlige halvkugle åbnede i Wales tidligere på året i udkanten af Snowdonia National Park. Den halvanden kilometer lange tovbane lader deltagerne glide hele 230 meter over jorden med en fart på 130 km/t.

Den længste tovbane i verden er to kilometer lang og findes i forlystelsesområdet Sun City i Sydafrika.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden