Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ja. Mere end 120.000 mennesker bliver hvert år gift i Las Vegas. Og det kan ofte være i vældigt bizarre omgivelser.
Foto: JAE C. HONG/AP

Ja. Mere end 120.000 mennesker bliver hvert år gift i Las Vegas. Og det kan ofte være i vældigt bizarre omgivelser.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vulkaner i udbrud og Venedig-kanaler: Bliv gift på din ferie i Las Vegas

Skal dit bryllup være bare lidt skørt, er gamblerbyen et oplagt valg.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvert år bliver mere end 120.000 mennesker gift i den amerikanske gambler- og ørkenby Las Vegas. Lokale, forbipasserende, fulde tosser og turister.

Og det er som regel noget meget andet end det gennemsnitlige danske kirkebryllup (ikke at der er noget galt med det) med vindtørre præster, endeløse taler, bestik mod tallerkner og obligatorisk vals.

Hvis du gerne vil gøre den store dag bare lidt anderledes, har latimes.com fundet en bunke forfriskende alternative måder at blive gift på i byen, der kalder sig selv for verdens uofficielle bryllupshovedstad.

Botanisk have midt i ørkenen

Book dig ind hos Springs Preserve og gør dit hvide bryllup til et grønt et af slagsen. Stedet, der er på godt 7.000 kvadratmeter, ligger i Mojave-ørkenen med kaktusser, frodige planter og tilmed et springvand. Se mere på Springs Preserve.

Som i Venedig

Nogle synes, det er fantastisk, andre, at det er kikset og kitschet. Men hvorfor ikke udnytte, at de lokale har bygget en kopi af Venedigs kanaler midt i Las Vegas? Du kan bliver gift i en gondol, der vugger på vandet på luksushotellet The Venetian. Se mere på Venetian.

Ombord i en rutsjebane

Det er da helt oplagt; sig ja til hinanden i en rutsjebane, der hamrer derudaf med over 100 km/t. Du kan tage 16 gæster med til at lykønske jer med et noget alternativt bryllup på The Big Apple Coaster på hotellet New York-New York. Se mere på New York-New York.

På en italiensk balkon

Er du glad for italiensk romantik og natur, kan du blive gift med udsigt til Bellagio-hotellets replika af Como-søen på en balkon med italiensk marmor og diskrete tjenere, der vimser om jeres selskab. Se mere på Bellagio.

Med hajer og fisk som gæster

I Las Vegas kan du naturligvis også blive gift i Shark Reef Aquarium på Mandalay Bay - inde i en tunnel, hvor du så er omgivet af vand og op mod 15 forskellige hajarter, der defilerer forbi i vandet. Se mere på Mandalay Bay.

Sig ja til en vulkan i udbrud

Det værste man kan sige til en lokal Las vegas-entreprenør er, at »det kan du i hvert fald ikke finde på at bygge«. For så vil vedkommende gøre det. Eksempelvis kan du på hotellet The Mirage blive gift, mens en kunstig vulkan går i udbrud i baggrunden. Se mere på Mirage.

Blandt en samling af neonskilte

Er der noget, Las Vegas er kendt for, så er det byens samling af blinkende, farverige neonskilte. Byen har derfor også et museum dedikeret til denne lyskilde. Samlingen går helt tilbage til 1930'erne og er på i alt 150 skilte. Og her kan du selvfølgelig også blive gift. Se mere på Neon Museum.

Sig ja til The King

Hvis ikke du kunne blive gift af Elvis i Las Vegas, ville der være et eller andet helt galt. På Graceland Chapel vil den afdøde kongen endda føre bruden op ad gulvet til brudgommen. Til sidst afspilles Elvis' signaturhymne til byen - Viva Las Vegas. Se mere på Graceland Chapel.

Et bryllup i en fart

Skal det gå stærkt, så tilbyder Vegas Weddings et drive-in-bryllup, så I ikke behøver at stige ud af bilen. Et sådan bryllup kan du få til omkring 500 kroner. Og så er det bare at smide vognen i gear og kommer derudaf. Se mere på Vegas Weddings.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden