Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sprød og mør. Underkæbe af torsk tilsat citruscreme er... et rart bekendtskab. Og en færøsk specialitet. Foto: Anne Louise Leth

Sprød og mør. Underkæbe af torsk tilsat citruscreme er... et rart bekendtskab. Og en færøsk specialitet. Foto: Anne Louise Leth

Temarejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kom med indenfor til blodpølse, torskekæber og godt selskab

Anna og Óli Rubeksen inviterer rejsende på Færøerne til femretters middag.

Temarejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Min stærke brune islænder, Tiril, forcerer små stier og klippefyldte passager, skridter op og ned ad skrænter og synker ned i den bløde undergrund.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden