0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Era Ora-ejer: Her skal du spise i Toscana og Umbrien

Manden bag den italienske Michelin-restaurant i København viser vej til 15 af de bedste madoplevelser i hans eget Italien.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen

SMAG. Manden bag Michelin-restauranten Era Ora, Elvio Milleri, ses her i en vinmark sammen med en af restaurantens leverandører.

Togrejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Togrejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Engang cyklede lille Elvio Milleri hjem fra skole på de små stier ved familiegården i Umbrien, mens duften fra de små køkkener i nabohusene, hvor frokosten var på vej, gjorde ham mere og mere sulten. Det var i 1950’ernes Italien.

I dag kan italieneren fejre, at hans danske Michelin-restaurant Era Ora i de sidste 10 år har tryllebundet sine gæster i lokalerne i det gamle pakhus i Overgaden Neden Vandet på Christianshavn i København.

I den anledning har Turengårtil.dk fået den madglade italiener til at sætte navn på de steder i Toscana og Umbrien, hvor han synes, man spiser bedst, kan møde de bedste vinmagere og købe de lækreste produkter med hjem fra ferien.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere