0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er landet med mad for maven, øjet og sindet

I Vietnams hovedstad Hanoi vrimler det med madkurser og nye finere restauranter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Sune Højrup Bencke
Foto: Sune Højrup Bencke

Madlavning. Et besøg på et vietnamesisk madlavningskursus involverer som regel både en tur på markedet såvel som indføring i en række af landets største gastro-klassikere.

Vietnam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vietnam
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fru My har lavet i tusindvis af bánh cuón i løbet af hendes lange liv. Så hun ved præcis, hvordan man laver denne vietnamesiske forårsrulle-lignende specialitet.

Hun ved, hvor meget rismælksdej, der skal hældes op på stofdugen, som er spændt ud over grydens kogende vand. Hvordan man løfter den skrøbelige pandekagedej op med en tynd bambuspind.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere