Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Städel Museum/Städel Museum
Foto: Städel Museum/Städel Museum
Frankfurt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fem steder for feinschmeckere i Frankfurt

Varieté-teater, designmøbler og enestående delikatesser. Hvem sagde, Frankfurt er kedelig? Her er fem spændende oplevelser.

Frankfurt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvor går forretningskvinden, konferencegæsten eller den kræsne kender hen, når hun eller han skal købe gaver med hjem, have en kvalitetspause mellem møderne eller spise et måltid mad, der forplanter sig som minder?

Frankfurt er hjemsted for den tyske nationalbank, for den europæiske centralbank og for verdens største messecenter, der hvert år trækker millioner af fagkøbmænd til fra bogbranche til bilbranche.

Men byen er også hjemsted for gode designforretninger, fine udstillingssteder og en række glimrende spisesteder, nogle i Michelin-stjerneligaen. Få et bud på mellemrummet her.

Tigerpalast – Eksklusiv badutspringsmad

Chansons, cabareter, live-optrædender og akrobatik. Varieté-teatret Tigerpalast huser både trubadurer og badutspringere, og i husets gourmetrestaurant kan man indtage klassekokken Alfred Friedrichs Michelinstjernemad indrammet af gamle cirkusplakater. Det er i sandhed et sturt nummer.

Hvor:Tigerpalast, Heiligkreuzgasse 16-20, 60313 Frankfurt am Main.

LÆS OGSÅ:

Vitra – Hjemme hos designikonerne

Vitra står bag en lang række enestående designikoner skabt af mestre som Jean Prouvé, Verner Panton samt ikke mindst Charles & Ray Eames – dem med de berømte glasfiberstole og den kulørte knagerække. Møbelproducenten har for nylig fået sit helt eget museum i Weil am Rhein ved Basel, men kommer man ikke lige på de kanter, kan man få fornemmelsen for de flotte former i messebyens fine filial og showroom.

Hvor:Vitra, Gutleutstr. 89, Gutleutstrasse 89 60329 Frankfurt am Main.

LÆS OGSÅ:

Städel Museum – En pause med verdenskunst

Otte fantastiske museer har fået bekvem plads ved siden af hinanden på Mainflodens sydlige bred. Hvilket et af Museumsufers udstillingssteder man vil tjekke ind på, beror på om man er til filmæstetik, arkitektur, verdenskultur eller værker af f.eks. Rubens, Rembrandt og Holbein. Det sidste er inden for rækkevidde på den private samler Städels museum, hvor også moderne mestre som Munch og Picasso har fundet nåde.

Hvor:Städel Museum, Holbeinstraße 1, 60596 Frankfurt am Main.

LÆS OGSÅ:

Steigenberger Frankfurter Hof – En skål i flotte rammer

Haute cousine, spa-oplevelser med panoramaudsigt og klassiske cocktails med høj cigarføring i den flotte gårdhave og patinerede lounge. Byens smukkeste hotel, Steigenberger Frankfurter Hof minder lidt om et lille kongepalads eller en halvstor regeringsbygning – det er her branchefolk mødes for at fejre, at kontrakterne er landet og aftalerne i hus.

Hvor:Steigenberger Frankfurter Hof, Am Kaiserplatz, 60311 Frankfurt am Main.

LÆS OGSÅ:

Meyer Metzgerei & Feinkost – Delikatesser i lange baner

Kædeforretningen og cateringfirmaet med dusinnavnet Meyer disker op med enestående delikatesser, der gør frokostpausen meget sjovere. Foruden gode, friske salater, bugner hylder og kølemontre af fisk, skaldyr, pølsespecialiteter, pateer og ost. Når man ikke at tanke op på farten, er der en sidste chance før take off, for Meyer har også en butik i lufthavnen.

Hvor:Meyer Metzgerei & Feinkost, Schweizer Strasse 42, 60594 Frankfurt am Main.

Guide til Frankfurt: Meget mere end finanser

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden