COMEBACK. Efter et års pause en Harry Redknapp for alvor tilbage i fodboldens verden.
Foto: SCOTT HEPPELL (arkiv)/AP

COMEBACK. Efter et års pause en Harry Redknapp for alvor tilbage i fodboldens verden.

Sport

Sportsdøgnet: Engelsk legende skal dobbeltjobbe i Derby og Jordan

Følg med i strømmen af sportsnyheder fra indland og udland.

Sport

Fodbold: Trods flot Arsenal-spil i store dele af kampen mod FC Barcelona onsdag, kom englænderne aldrig rigtig tæt på at vende det 0-2-resultat, man havde med fra første kvartfinaleopgør i Champions League.

  • Læs også

»Vi havde vores chancer, men vi udnyttede dem ikke, men vi er også nødt til at sige 'godt gået' til Barcelona. De har to eller tre spillere, som ændrer normalt liv til kunst«, siger den franske manager til uefa.com.

Fodbold: Hollænderen Jan Olde Riekering er ny cheftræner i den tyrkiske storklub Galatasaray. 53-årige Riekering har fået en kontrakt for resten af sæsonen, efter at klubben fyrede Mustafa Denizli som følge af skuffende resultater. Denizli fik kun godt tre godt måneder som cheftræner. De forsvarende mestre er hele 21 point efter førerholdet Besiktas i ligaen, og dermed er Galatasaray helt ude af mesterskabskampen.

Fodbold: Nordirland har ifølge Ritzau forlænget kontrakten med landstræner Michael O'Neill med fire år, så han forbliver på posten frem til EM i 2020. O'Neill kvalificerede Nordirland til en stor slutrunde for første gang siden 1986, da det grønblusede hold vandt sin EM-kvalifikationspulje foran nationer som Rumænien og Ungarn. Ved slutrunden i Frankrig til sommer er Nordirland i pulje med de tyske verdensmestre, Polen og Ukraine.

Håndbold: Team Tvis Holstebro sikrede sig førstepladsen i mændenes liga onsdag med en udesejr på 29-23 over Ribe/Esbjerg efter 14-9 ved pausen. Holdet kom dermed op på 38 point foran KIF med 34. På tredjepladsen følger med 33 point Skjern, der onsdag levede op til favoritværdigheden ved at slå Skive 30-27 på hjemmebane.

Håndbold: KIF Kolding København er så småt ved at finde slutspilsformen i herrernes håndboldliga efter en generelt skuffende sæson. Onsdag aften sejrede holdet 29-24 på udebane mod Aalborg i næstsidste spillerunde af grundspillet og er dermed i en solid position til at slutte på den andenplads, der giver to point med videre til slutspillet.

Fodbold: Atlético Madrids bomstærke defensiv er svækket til den kommende periode af sæsonen. Tirsdagens samlede sejr efter straffesparkskonkurrence i ottendedelsfinalen i Champions League over hollandske PSV Eindhoven blev således tilført en bitter eftersmag. Nøglefiguren i forsvaret Diego Godin blev skadet i kampen, og onsdag meddelte klubben, at der er tale om en forstrækning, som kan holde den 30-årige forsvarer ude i omkring en måned.

Fodbold: Efter en 32-årig manager-karriere i Bournemouth, West Ham, Portsmouth, Southampton, Tottenham og Queens Park sagde Harry Redknapp op på grund af en forestående knæoperation 3. februar sidste år, da QPR var næstsidst i Premier League. Tidligt i år sagde Redknapp ja til et job i Wimborne Town FC i den syvendebedste engelske række, men nu er den 69-årige engelske managerlegende for alvor tilbage i vælten med opgaver i både den engelske Championship og VM-kvalifikationen. Redknapp er i dag blevet offentliggjort som både midlertidig landstræner i Jordan og rådgiver i Derby County.

»Det bliver helt sikkert nogle travle uger. Jeg ser kampen mod Forest og tager direkte til London og flyver til Jordan. Det bliver en travl tid, men jeg har savnet det boost, at være involveret i fodbold«, siger Redknapp til avisen The Sun. Redknapp er blevet overtalt til jobbet i Jordan af sin god ven prins Ali, der tabte Fifa-præsidentvalget til Gianni Infantino. Jordan skal i næste uge spilles i den asiatiske VM-kvalifikation med Bangladesh hjemme og Australien ude.

Alpint: Peter Fill blev den første italienske vinder af worldcuppen i styrtløb, da han med en 10.-plads i finalen i St. Moritz sikrede sig den samlede titel. Fill startede sidst og tog ingen chancer i snevejret, da Aksel Lund Svindal, som han delte føringen med inden finalen, ikke var til start pga en skade, og Dominik Paris, der havde vundet de seneste to worldcupløb og var eneste trussel, var blevet nummer 19. Schweizeren Beat Feuz vandt løbet.

Østrigeren Mirjam Puchner vandt kvindernes sidste styrtløb, men Linsey Vonn havde allerede inden hun måtte droppe resten af sæsonen på grund af en skade sikret sig den samlede sejr i styrtløb for ottende gang.

Fodbold: Nordirland og Østrig har forlænget kontrakterne med deres respektive landstrænere. Michael O'Neill har ført Nordirland til EM-slutrunden for første gang nogen sinde, og det har sikret ham yderligere fire år på posten. Efter 28 af 30 mulige i EM-kvalifikationen er Østrig nummer 10 år verdensranglisten, og derfor er kontrakten med schweizeren Marcel Koller forlænget med to år, så den omfatter den kommende VM-kvalifikation og -slutrunde. Marcel Koller har været i jobbet siden november 2011 og kan sætte rekord som den længst siddende østrigske landstræner, der hidtil har været Herbert Prohaska med seks år.

  • Fakta:

Basketball: San Antonio Spurs vandt for 33. gang på hjemmebane i NBA, da Los Angeles Clippers blev slået 108-78. Med sejren nærmer holdet fra Texas sig stille og roligt en gammel Chicago Bulls-rekord i NBA. Bulls åbnede 1995/96-sæsonen med 37 sejre i træk på hjemmebane. (ritzau)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Ishockey: Frans Nielsen brændte i den afgørende straffeslagskonkurrence, da New York Islanders tabte til Pittsburgh Penguins i NHL. Den ordinære kamp endte 1-1. Kris Letang blev matchvinder for hjemmeholdet fra Pittsburgh, da han som den eneste formåede at udnytte sit straffeslag. (Ritzau)

Foto: LARS POULSEN (arkiv)/POLFOTO

Fodbold: Nicklas Bendtner skal betale Wolfsburg en bøde på ca. 17.000 kr., for at være kommet for sent til træningen. »Jeg sov over mig, og jeg hørte heller ikke vækkeuret. Det er min fejl«, siger Nicklas Bendtner til den tyske avis Bild, der skriver, at Bendtner straffes med 50 euro per minut, han kom for sent. Træneren Dieter Hecking, der længe ikke har gjort brug af Bendtner, selv om angriberen Bas Dost er skadet, siger også til avisen, at »det ikke længere kan tolereres«.

Fodbold: Peter Enevoldsen fortsætter som assistenttræner for Jakob Michelsen i Sønderjyske frem til sommeren 2017. 54-årige Enevoldsen, der er far til AaB-spilleren Thomas Enevoldsen, har forlænget kontrakten med klubben, hvor han har været siden 2011.

Fodbold: Manchester Citys anfører, del belgiske forsvarsspiller Vincent Kompany, er ude af spillet i en måneds tid, efter han 7 minutter inde i Champions League-ottendedelsfinalen mod Dynamo Kijev måtte forlade banen på grund af en skade i læggen. AFP skriver, at det er 14. gang, Kompany er ramt af en lægskade.

  • 0-0

Tennis: Favoritterne har i øverste lodtrækningshalvdel spillet sig videre til kvartfinalerne i denne uges WTA-turnering i Indian Wells. De sidste otte i turneringen mødes således:

  • Serena Williams, USA (1) - Simona Halep, Rumænien (5)
  • Agnieszka Radwanska, Polen (3) - Petra Kvitova, Tjekkiet (8)
  • Magdalena Rybarikova, Slovakiet - Viktoria Azarenka, Hviderusland (13)
  • Daria Kasatkina, Rusland - Karolina Pliskova, Tjekkiet (18)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Caroline Wozniacki (20) tabte i anden runde af turneringen.

  • NEDTUR

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce