Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Sadiq Asyraf/Ritzau Scanpix
Foto: Sadiq Asyraf/Ritzau Scanpix

I anden runde møder Viktor Axelsen verdens nummer 20, kineseren Lu Guangzu.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Overraskelse er klar til danskermøde i All England, hvor også Axelsen er videre

Brøndbys regnskab giver 10 mio. kr. i overskud, men Fifa’s pengetank rummer 18 milliarder kr.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Badminton. Rasmus Gemke stod for den store danske overraskelse, da han i første runde af All England i Birmingham eliminerede den 4.-seedede kineser, Chen Long, 21-15, 21-17. I 2. runde venter et danskeropgør med Jan Ø. Jørgensen. Trods en skidt start og 2-10 i første sæt vandt Viktor Axelsen 16-21, 21-18, 21-13 over inderen Sameer Verma i en kamp mellem nr. 6 og 14 på verdensranglisten. Eksverdensmester Axelsen møder i anden runde kineseren Lu Guangzu (verdens nr. 20), der sendte Hans-Kristian Vittinghus ud. Mathias Boe og Carsten Mogensen er i deres sidste turnering sammen videre til 2. runde i herredouble, hvor de to topseedede par røg ud i 1. runde. Boe/Mogensen møder derfor det på papiret stærkest tilbageværende par i japanerne Takeshi Kamura/Keigo Sonada, der er seedet 3. Damesinglerne Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt er også videre, hvorimod Danmark er færdig i damedouble og mixed double, da Sara Thygesen

Resultater (følg All England live hereksternt link)

 • Shi Yuqi, Kina (seedet 2) - Anders Antonsen 21-17, 21-16.
 • Lu Guangzu, Kina - Hans-Kristian Vittinghus 20-22, 21-15, 21-11.
 • Mia Blichfeldt - Yip Pui Yin, Hongkong 22-20, 21-14.
 • Mathias Boe/Carsten Mogensen - Choi Solgyu/Seo Seung Jae, Sydkorea 21-16, 21-11
 • Kim Astrup/Anders Skaarup (5) – Pangkaryanira/Santoso, Indonesien 21-18, 15-21, 22-20
 • Kohei Gondo/Ayane Kurihara, Japan - Niclas Nøhr/Sara Thygesen 7-3, danskerne opgav
 • Yuta Watanabe/Arisa Higashino, Japan (3) - Mathias Christiansen/Christinna Pedersen 22-20, 21-23, 21-14

Viktor Axelsen (seedet 6) - Sameer Verma, Indien 16-21, 21-18, 21-13.

Rasmus Gemke - Chen Long, Kina (4) 21-15, 21-17

Jan Ø. Jørgensen - Kazumasa Sakai, Japan 21-10, 21-17

Line Kjærsfeldt - Cai Yanyan, Kina 25-23, 21-15

Ni Ketut Madadewi Istarani/Rizki Amelia Pradipta, Indonesien - Maiken Fruergaard/Sara Thygesen 11-12, danskerne opgav

Håndbold. Når Patrekur Jóhannesson næste sæson tiltræder som træner for Skjerns mandlige ligahold, skulle han have dobbeltjobbet som samtidig landstræner i Østrig, men den 45-årige islænding er efter 7 år stoppet i Østrig og kan således koncentrere sig om jobbet som klubtræner.

Fodbold. Danmark endte på 6.-pladsen i Algarve Cup efter et afsluttende nederlag på 1-0 mod Skotland, der havde Jane Ross som matchvinder efter 34 minutter. Danmark tabte 2-1 til Norge og slog Kina 1-0 med Pernille Harder som målscorer på straffe. Mod Skotland sad Harder på bænken indtil den sidste halve time.

Fodbold. Giovanni van Bronckhorst spillede 106 landskampe for Holland, vandt som anfører VM-sølv i 2010, inden han i 2015 blev træner for sin barndomsklub Feyenoord. Det bliver en anden hollandske legende, der overtager jobbet i Feyenoord, når Giovanni van Bronckhorst stopper i den danske landsholdsspiller Nicolai Jørgensens klub. Jaap Stam med 67 landskampe støder til Rotterdam-klubben fra PEC Zwolle på en toårig kontrakt.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold. Brøndby melder om et positivt årsresultat i 2018. Klubbens overskud lød på 10,4 millioner kroner, fremgår det af årsrapporten. Forventningerne til 2019 er et underskud på op til 20 millioner kroner og et i 2020 ikke defineret underskud. Udregningerne er baseret på forudsætninger om, at Brøndby slutter i top-3 i Superligaen i denne sæson, at klubben ligger i top-6 i Superligaen i andet halvår af 2019 samt at Brøndby realiserer en transfergevinst på ca. 44 millioner kroner i sommeren 2019. Frem mod 2022 vil klubben desuden hæve budgettet til det sportslige setup - herunder også ungdomsafdelingen Masterclass - med 50 procent i forhold til det tidligere planlagte budget for 2019.

Fodbold. Tottenhams næste to skridt i Premier Leagues topræs bliver tager uden manager Mauricio Pochettino. Argentineren har fået to spilledages karantæne for at have konfronteret dommer Mike Dean efter klubbens 2-1-nederlag i Burnley for 10 dage siden. Mauricio Pochettino har også fået en bøde på 10.000 pund, ca. 87.000 kroner.

Fodbold. Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) har aldrig siddet på så stor en pengetank, som organisationen gør nu. En rapport, som er kommet i nyhedsbureauet AP’s besiddelse viser, at den fireårige cyklus til og med VM i Rusland i 2018 har kastet næsten 7 milliarder kroner i nettoindtægter af sig. Fifa’s samlede kapital er ifølge AP nu på 18,05 milliarder kroner.

Fodbold. Tre hjemmebanenederlag på en uge er ikke hverdagskost for Real Madrid. Efter sidste uges to nedture mod Barcelona blev derouten komplet med 1-4 (3-5 samlet) i Champions League mod Ajax, der nu er klar til kvartfinalerne. Real-træner Santiago Solari gør status for de nu detroniserede Champions League-vindere. »Disse spillere var europæiske mestre tre år i træk. Nu er de blevet slået ud, og det er et meget trist øjeblik. Det viser, hvor svært det er at vinde Champions League«, siger den argentinske træner, der afviser, at han vil trække sig som chef: »Jeg er ikke kommet for at give op. Jeg overvejer slet ikke noget i den dur«, siger han. Så må tiden vise, om Real Madrid-ledelsen mener noget andet.

Fodbold. Christian Eriksen takker Tottenhams målmand for at holdet sejrede 1-0 i Dortmund og spillede sig videre til kvartfinalerne i Champions League med 4-0 samlet. »Først og fremmest er jeg meget lettet efter vores første halvleg. Vi kan være taknemmelige for at have Hugo (Lloris, red.) på kassen, han holdt os inde i det«, siger Christian Eriksen til TV3+. »Det er rigtig stort. For mange af os spillere, hvis ikke alle sammen, er det første gang, at vi er kommet så langt. Det giver også et kæmpe boost til klubben«, siger Eriksen. Thomas Delaney ser fremad og varsler et Dortmund-combeack i mesterligaen i de kommende sæsoner. »Vi har et ungt hold med mange dygtige spillere, og jeg kan love, at mange af dem står i Champions League-finalen en dag«, siger Delaney.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Basketball. NBA-topscorer James Harden fortsætter med at sænke 2- og 3-pointscoringer for Houston. Natten til onsdag fik Harden noteret 35 point i sejren på 107-95 mod Toronto. Det var 39. kamp i træk, Harden scorede mere end 28 point, hvilket er den næstbedste serie i ligaen nogensinde.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden