Christian Nørgaard var en profil og havde en hovedrolle på Brøndby-holdet, der i to sæsoner med Alexander Zorniger som træner vandt to gange sølv i Superligaen, var i to pokalfinaler og vandt den ene.
    Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby - FC Midtjylland. Brøndbys Christian Nørgaard efter en misset chance.
Foto: Jens Dresling

Christian Nørgaard var en profil og havde en hovedrolle på Brøndby-holdet, der i to sæsoner med Alexander Zorniger som træner vandt to gange sølv i Superligaen, var i to pokalfinaler og vandt den ene. Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby - FC Midtjylland. Brøndbys Christian Nørgaard efter en misset chance.

Sport

Christian Nørgaard får det dårligt nede i Italien, når han tænker på Horsens

Den tidligere Brøndby-6’er vil helst helt glemme, at Brøndby mistede guldet til sidst i foråret 2018. Nu kæmper han for spilletid i sin førte sæson i Fiorentina, hvor han har en 4-årig kontrakt.

Sport
FOR ABONNENTER

Christian Nørgaard kan stadig opleve fysisk ubehag og få kvalme, når han bliver mindet om og ser tilbage på den næstsidste kamp, han spillede med Brøndby, inden han i sommeren sidste år forlod Superligaen og skrev en fireårig kontrakt med Firenze-klubben Fiorentina i Italien. Han ville vist egentlig allerhelst kunne glemme, hvad der skete dengang i maj 2018.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden