Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Matthew Stockman/Ritzau Scanpix
Foto: Matthew Stockman/Ritzau Scanpix

»For at være helt ærlig er jeg bare glad for at være rask og have det godt på banen. Det er selvfølgelig fedt at spille i de sene runder. Det vigtigste er helbredet, og så kommer alt andet efter«, lød det fra Caroline Wozniacki efter lørdagens sejr over kroatiske Petra Martic.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Wozniacki glæder sig over helbredet efter semifinalesejr

Caroline Wozniacki fremhævede sit helbred, efter at hun spillede sig i finalen i WTA-turneringen i Charleston.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter i længere tid at have døjet med diverse skader er den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki igen for alvor ved at finde topformen.

Lørdag spillede hun sig i finalen i WTA-turneringen i amerikanske Charleston med en sejr i to sæt over kroatiske Petra Martic.

Danskeren havde da også fokus på netop helbredet, da hun efter kampen blev interviewet på banen.

»For at være helt ærlig er jeg bare glad for at være rask og have det godt på banen. Det er selvfølgelig fedt at spille i de sene runder. Det vigtigste er helbredet, og så kommer alt andet efter«, siger en lettet Wozniacki.

Søndagens finale bliver danskerens tredje i Charleston, og Wozniacki kan vinde turneringen for anden gang efter sin første sejr i 2011.

»Det er fantastisk at være tilbage i finalen - det er nogle år siden sidst. Jeg er virkelig glad«, siger den 28-årige dansker, hvis seneste finaledeltagelse i Charleston var i netop 2011.

Semifinalen mod Petra Martic blev vundet i sikker stil af danskeren, der undervejs blandt andet viste gode takter på sine server, mens det også lykkedes at holde fejlene på et minimum.

Efter sejren havde Wozniacki også overskud til at rose sin modstander, der i andet sæt fortalte sin træner, at hun havde problemer med sit ene ben.

»Hun er sej. Vi træner meget sammen, og hun er en fantastisk kvinde, der kæmper rigtig godt. En af os skulle vinde, og det var heldigvis mig, men vi har rigtig meget respekt for hinanden«, siger Caroline Wozniacki efter semifinalen.

Ud over Petra Martic har Caroline Wozniacki på vej til finalen slået tyske Laura Siegemund, rumænske Mihaela Buzarnescu og græske Maria Sakkari. Danskeren har kun tabt et enkelt sæt undervejs.

ritzau

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden