Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Lokale medier er kritiske i forhold til fastansættelsen af Jacob Riis, der vandt 2 af sine første 3 kampe i Superligaen som AaB-træner, men siden kun har vundet 2 af 9 kampe.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Indersiden: Esbjerg pynter i Superligaen, AaB skal hives tilbage fra påskeferien

Jacob Friis sætter sig på et sæde, hvorfra syv trænere er blevet fjernet. Esbjerg kan få bronze, og cheftræner John Lammers er en succes i det vestjyske, hvor man forventer mange tilskuere til hjemmekampen mod Brøndby.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jacob Friis ved givetvis, at det ikke er helt ufarligt at tage plads som cheftræner på AaB-bænken. I den forstand, at AaB er en af de klubber, der har fyret flest trænere i perioden, efter at landets bedste fodboldrække blev super i 1991. I 2018 var det Morten Wieghorst, der røg ud, i 2016 Lars Søndergaard og i 2010 Magnus Pehrsson. Før dem: Bruce Rioch, Peter Rudbæk, Per Westergaard og Sepp Piontek. Lynge Jakobsen har sparket de fleste trænere ud, efterfølgeren som sportsdirektør, Allan Gaarde, kun to af dem.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden