Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Brian Mouridsen
Foto: Brian Mouridsen

Soldaterprojektet var til at begynde med kun for fysisk skadede, men omfatter nu også veteraner med de tungeste psykiske mén.

Dansk idræt går efter guld – også når det gælder om at tage samfundsansvar

Initiativer i udsatte boligområder og for skadede soldater er hovedårsagerne til, at Danmarks Idrætsforbund er blandt de tre nominerede til dagens kåring af verdens bedste sportsorganisation.

FOR ABONNENTER

Ambitionerne i dansk idræt om at præstere i verdensklasse behøver ikke alene at begrænse sig til resultaterne i haller og på sportspladser. De kan også favne evnerne til at tage samfundsanvar.

Derfor er det en vigtig opmuntring, når Danmarks Idrætsforbund (DIF) er blandt de tre nominerede til en global kåring af årets sportsorganisation i konkurrence med den tyske olympiske komité og en fransk kricketklub. Det er den målrettede indsats for idræt i udsatte boligområder og arbejdet med skadede soldater, der har fået organisationen Peace & Sport med blandt andre FN og Europarådet i ryggen til at nominere DIF.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden