0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Stortalentet fra Farum gør det samme som en vis Laudrup

FC Nordsjælland har solgt Mikkel Damsgaard til Sampdoria med skift 1. juli. Lige nu tror den eftertragtede 19-årige, at han spiller sæsonen færdig i Danmark.

FOR ABONNENTER

Planen er, at Mikkel Damsgaard skal vinke farvel til FC Nordsjælland og Danmark og melde sig til tjeneste hos U.C. Sampdoria i Genova 1. juli. Serie A-klubben i havnebyen i det nordlige Italien sikrede sig i begyndelsen af februar det 19-årige stortalents underskrift på en 4-årig kontrakt. Men den plan holder efter al sandsynlighed ikke i disse coronatider.

Det kan sagtens være, at Mikkel Damsgaard må vente en måned eller to med at tage af sted, finde en lejlighed, flytte ind og begynde som udlandsprofessionel. Fodbolden står stille for tiden, og der er lige nu ingen præcis konkret afklaring af, hvordan alle de europæiske ligaer skal afslutte sæsonen. Nogle klubbers økonomi begynder at have det mindre godt, og de spillere, som skal skifte klub til sommer, må tålmodigt vente og se, hvordan situationen udvikler sig.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

For abonnenter

Annonce