0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Francisco Goncalves
Foto: Francisco Goncalves

Lasse Norman drømmer om OL-legendestatus, men landevejen lokker: »Jeg ville blive sindssyg, hvis jeg kun skulle køre i cirkler hele mit liv«

I disse dage kunne to guldmedaljer have sendt Lasse Norman op i OL-legendernes luftlag. Men OL i Tokyo er udskudt mindst et år og tvinger fynboen til nye mål. Et godt billede på en karriere, hvor det olympiske bijob har overskygget den professionelle landevejsdrøm.

FOR ABONNENTER

Nu hvor coronaen er på retræte, begynder Gironas brosten igen at blive fyldt med en blanding af mountainbike- og racercykelryttere i alle sportslige vægtklasser. Lasse Normans fitnesscenter er da også et tydeligt eksempel på indbyggernes meget varierende sportslige ambitioner. Den danske OL-guldvinder ligger og tager 200 kg i benpres med et enkelt ben, mens et zumbahold buldrer derudad i rummet ved siden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.