0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mohamed Nureldin Abdallah/Ritzau Scanpix
Foto: Mohamed Nureldin Abdallah/Ritzau Scanpix

Al Hilal var også i centrum for ekstraordinære begivenheder i sidste sæsons Champions League, da fans stormede banen under kampen mod de senere egyptiske vindere, Al Ahly. I år er den sudanesiske klub under mistanke for at fuske med coronaprøver for at nu gruppespillet.

Mistanke om fusk med coronatests for at komme i afrikansk Champions League

Den nyeste tendens i afrikansk klubfodbold er konflikter om håndteringen af coronatests. Det Afrikanske Fodboldforbund (CAF) er under pres for at ændre reglerne mere end symbolsk for at undgå, at Afrikas største klubturnering mister sportslig værdi.

FOR ABONNENTER

Det er mærkeligt, men jeg tror, de var bange for at tabe. De ville simpelthen ikke spille kampen«.

Telefonforbindelsen fra Accra er skrattende, men budskabet fra David Obeng, kommunikationschef i Ghanas største fodboldklub, Asante Kotoko, er ikke til at misforstå: Ghaneserne føler sig snydt i den afrikanske version af Champions League.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter