0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Christian Eriksen har scoret 28 af Danmarks seneste 100 mål og har sin egen æra på landsholdet lige som Nicklas Bendtner, Jon Dahl Tomasson, Ebbe Sand og brødrene Laudrup. Spørgsmålet er, hvem den næste dominerende målscorer bliver.

Hvem i alverden skal score målene, hvis Christian Eriksen ikke gør det?

7 danskere og 2 modstandere har foreløbig scoret for Kasper Hjulmands landshold. Spørgsmålet er, hvem der skal og kan tage over, hvis stjernespilleren svigter.

FOR ABONNENTER

Bloomfield Stadium – selvbetegnet som fodboldtemplet i Tel Aviv – bliver i aften scene for den første reelle alvorsstund i Kasper Hjulmands karriere som dansk landstræner i fodbold.

Nok har han allerede prøvet at sætte en allerede stor gruppe spillere op til konfrontationer med verdensranglistens førende belgiere, englændere med en selvforståelse større end trofæsamlingen og nordiske broderfolks udvalgte. Og nok har Nations League bidraget med et turneringsformat at måle præstationer med – endda med positivt udbytte i form af en fastholdt position blandt Europas førende fodboldnationer.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce