0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby og FC Midtjylland går videre – og mødes i pokalkvartfinalen

Følg strømmen af nyheder fra sportens verden.

Fodbold. FC Midtjylland blev sendt på overarbejde, da Louka Prip langt inde i overtiden efter et langt indkast udlignede til 1-1 i pokalottendedelsfinalen i Herning, men det blev alligevel Superligaens tophold, der avancerede til kvartfinalerne med en 3-1-sejr efter forlænget spilletid. Joel Andersson gav FC Midtjylland føringen ved at udnytte en perfekt aflevering fra Pione Sisto, men det var helt Evanders egen fortjeneste, da han driblede ind i AaB’s straffesparksfelt og sparkede FCM på 2-1, inden Gustav Isaksen i et kontrangreb udnyttede Mads Hansens tværpasning til at gøre det til 3-1 og dermed definitivt eliminerende AaB, der ellers med 35 har rekorden for suverænt flest pokalkvartfinaler.

Efter den sidste ottendedelsfinale blev der trukket lod til kvartfinalerne, der afvikles som dobbeltopgør over to weekender, 5.-6. samt 13.-14. december, hvor torsdagens to vindere, Brøndby og FC Midtjylland, endte som modstandere:

  • Randers FC - OB
  • SønderjyskE - Hvidovre IF (1. division)