Spændingen skærpet inden finaleaftenen i seksdagesløbet

Belgierne Kenny De Ketele og Moreno De Pauw har lagt sig i spidsen efter handikapjagten, der vandtes af dansk-hollandsk par.

Cykling

Efter den højst uventede ravage, der skabtes i det københavnske seksdagesløbs topstilling, da belgieren Jasper De Buyst måtte trække sig ud og rejse hjem slemt plaget af influenza, sørgede arrangementets mest udmarvende sportslige indslag, den 75 km lange handikapjagt, for at skærpe spændingen yderligere.

Inden dette hæsblæsende ræs havde østrigerne Andreas Müller-Andreas Graf og belgierne Kenny De Ketele-Moreno De Pauw sikret sig en bonusomgang og bragt sig på højde med par nr. 7 Alex Rasmussen-Jesper Mørkøv i spidsen.

Rivalerne erobrede tidligt en omgang

Allerede tidligt i handikappet erobrede østrigerne og belgierne en runde, uden at Rasmussen og Mørkøv var i stand til at svare igen.

Det betyder, at vinderduoen fra London og Berlin, De Ketele-De Pauw går ind til finaleaftenen på førstepladsen med 201 point foran Müller-Graf med 110, mens par nr. 7 og og det nyetablerede par nr. 9 følger henholdsvis en og to omgange efter med henholdsvis 275 og 190 point.

Danskerne har bonusrund i udsigt

Dette mellemregnskab indikerer, at både Rasmussen-Mørkøv og Hester-Vergaerde har mulighed for at snuppe en en bonusomgang ved at runde 300 og 200 point, mens de to førende konstellationer ikke længere har en sådan ekstra gevinst inden for rækkevidde.

Selve handikapjagten gav sejr til Simon Bigum og hollænderen Roy Pieters, der startede med et forspring på syv omgange til topparrene og lige netop formåede at holde dem bag sig.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce