Brøndby-træner Per Nielsen ærgrer sig, hvis konflikten kommer til at overskygge det danske kvindelandsholds fine EM-sommer.
Foto: Jens Dresling

Brøndby-træner Per Nielsen ærgrer sig, hvis konflikten kommer til at overskygge det danske kvindelandsholds fine EM-sommer.

Fodbold

Mestertræner: Konflikten kan få EM-sølvet til at blegne og skade kvindefodbolden

Fodbold

Brøndbys forsvarende danske mestre i kvindefodbold har nydt godt af landsholdets succes ved sommerens EM i Holland, hvor Danmark blev nummer to.

Konflikten mellem Spillerforeningen og Dansk Boldspil-Union (DBU) risikerer imidlertid at overskygge sommerens sølvmedaljer.

Det mener Per Nielsen, der er cheftræner for Brøndby, efter at VM-kvalifikationskampen på fredag mod Sverige er blevet aflyst onsdag.

»Der har været større mediebevågenhed om vores piger, vores hold og vores kampe her i efteråret. Nu er der fare for, at EM-finalen bliver glemt, og at landsholdet bliver husket for negative ting i stedet for. Det er enormt ærgerligt, for det har pigerne ikke fortjent«, siger Per Nielsen.

Han håber, at interessen for kvindefodbolden fortsat vil være der, også selv om landsholdet muligvis ikke spiller officielle kampe i en rum tid fremover.

»Men det bliver en kamp at fastholde den, for alle de mennesker, der er blevet interesseret i kvindefodbold på det seneste, ryster jo også på hovedet over det her, og det samme gør medierne«, siger Per Nielsen.

Han håber derfor, at det alligevel lykkes at få parterne til at enes.

»Jeg ved godt, at landskampen mod Sverige er aflyst officielt. Men jeg er optimist og håber på, at der er nogle fornuftige mennesker, der går ind og sørger for, at den bliver afviklet alligevel«.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce